Thursday, April 16, 2009

MaRi MenGuMPaT haL oRanG

weh ko,nak tau tak..
ceyy..ayat nk ajak ngumpat.gitu la bunyik dia.

kasik keji sikit lagi la kan..
weh cik bedah cik piah oii..ada hot stori nih.
*sambil bersidang tepi longkang depan umah cik piah.singsing lengan baju tinggi2 kasik nampak gelang zhulian baru nih*

benda aku nk citer ni,kira abis sini la eh.
jgn ko nk sebar2kan plak..jgn bgtau Mazidul Akmal Sidek okk. *tetiba*

aku cam kesian kt sorang member aku ni.
tp sikit2 cam kagum la gan dia kan..sbb penyabo melampau.

gini..dia ni tinggal menyewa reramai..
kira dah bertahun2 la duk skali.
dia rapat la gan sorg minah nama KUKU <--bkn nama sbnr.
sebilik lagi yer..pastu slalu gi soping brg umah sama2.

tah camne,hubungan baik tu tetiba jd renggang.
menurut member aku nama SUSU <--bkn nama sbnr jgk.gile burok nama aku letak.haha!
dia tatau mana silap dia..tetiba Kuku tanak kawan dia dh.

tak bercakap..tak tegur. <--eh sama je nih maksud dia.
tak senyum,suke marah2 kucing Susu dgn hrpn susu sentap.
suke hempas2 brg depan susu dan paling terok..
suke sorok remote astro dalam kain dia..!!

aaaaA?????mereng ke??!

gile keji perangai kan..motip ko sauna remote dalam kain ko??
Sebab dia tanak kasik susu tukor channel la.
Ya allah..guling2 aku gelok masa susu citer.
Giler apa ko nih…dah la astro tu susu yg bayor.

Dan terlatest,susu citer yg si kuku ni siap bawak remote gi toilet.
Punyerla tanak si susu konker tv plak kan.
Adui…x paham aku.manusia camni pon ado ke.

Aitu susu kata si kuku ni tengking dia pasal kucing.
Tp susu ni jenis penyabo gak ler..idok le dia balas balik.
Kalo aku la…mmg melekat muke dia bawah tv.
Pejadah nk tengking2 kan..cakap bebaik bole mati ke?

Menyampah btol aku tgk muke dia..
Muke takde seri keimanan dan keikhlasan..ceywahh.
moral of the story : Jgn wat remote cam ko yg bayar Astro itu.

Ok sekian je la persidangan tepi longkang kita arini.
Kita balik ke Sri Pentas.



Diakhiri dgn muke mak aku tersayang..takde motip tepek gambo mak..tp apalah maknanya ngapdet tanpa gambo kan…takde kene mengena pon tepekkkk jugak.
.
.
P palang S : ayie,ko tau la sape...lalalala!~