Thursday, April 23, 2009

BiLe sOrg2 KwN ko DaH taK saMa StaTus DgN Ko..

Sorang lagi manusia yg bakal menanggalkan lencana “awek bujang” adalah…



vicneswary a/p balakrishna. *yg belah kiri ye..bkn kanan!PANG ko kang!*



Tahniah la yer..
Tak sangka ko kawen dulu daripada aku..
Yerla,aku yg berchenta bagai nk rak kat JB dulu..
Alih2 ko plak naik pelamin dulu kan… T_T
*chop!india kawen ada pelamin ka??sivaji,plis advice!*


ekceli si eliz ni kawen dgn jejaka pilihan keluarga..
cam ala2 citer industan kan..
sib baik takde tumbuk2,libas kain bagai.

Tak kisah la..asalkan ko bahagia..
Pas kawen leh bercinta apo..baru la thrill!

Dia kawen 6 June nie…kat somban yo..
Aku insya allah la bole pegi…balik ari je.
Ada sape2 mau pollow?

Achu,ko jgn bg ekskius yer…ko wajib dtg!
Jgn bg alasan ko mabuk la..morning sickness la..
Semua alasan direject oleh aku!haha.tetiba aku.

Bkn pe chu.ko jgn lupe yg kitorg gi kenduri ko.
Tersesat2 barat kat Felda Palong tu ha..
Maka kali ni turn ko plak gi serbu kenduri eliz.
Nanti2 kenduri aku,mmg ko aku dh chop jd penanggah!haha.

perlu ke berkira gan kawan??
perlu yer,bab ni mmg perlu!!!kui3.


Kalo ko lupe..mari aku tunjuk gambo kenduri ko..


Ko nampak..eliz datang kenduri ko..ko kena la dtg kenduri dia plak…barula fair n square. *buat suara abis sedih cam makcik2 dlm drama pujuk anak derhaka tanak balik kampung mkn nasik.*


Dan ko jgn lupe aku pengapit ko..motip tunjuk gambo aku naik tandu??nk kata aku ringan la.apo laie…hahaha.



Makanya 6 June ni jadual aku tiada kekosongan..
Sape2 yg nk ajak aku tgk wayang ke,gathering ke,dating ke,
Sila tunda ke tarikh lain yer…

Papehal kontek setiausaha sulit saya iaitu kak Pida.
Hahaaha..kono laie ko kak!mau Pang saya ka?
Den larikkkk pindah Australia jap!