Friday, April 24, 2009

HaTi AdA BuNga2 waLoPON adA RaSa Nk MaKi OrG.

phew..baru ada chance nk ngapdet.
aku busy la arini...banyak keje..
yerla,ko pikir aku gi keje ni lepak2 kah??

mmg slalu je aku citer..aku x bz la apa la..
tp bkn full day tu free...ada la buat kejenya.
kang ada lak pitnah2 aku mkn gaji buta kan.
mulot org..biasala...

tgk la keje tempat aku ni camne..
ingat mengangkang depan pc layan tenet je agaknya.

tidak ye..tidak.time ada keje,buat keje dulu.
then free2 sikit baru nk online ke apa kan..
better than ko purak2 busy..

oklah..teremo plak...abaikan.

oh.malam tadi mak abah aku sampai..
hip hip hooray! *sambil buat lompatan bintang teragung.*

tp x sempat nk amik gambo mak aku..
pasal dia sampai tu dah rimas2 panas..
teros bukak2 baju sume..hahaha.

kang kalo aku amik gambo kang,
ada kene tampo laju2 plak..

dan aku pon tgh busy menerkam sana sini.
aku terkam apa ko agak2??



terkam ini laaa..wahhhh.gembiranya atiku!!mak aku bawak 4 ekor baby kucing. *cam biasa,abaikan muke tak siap aku tu.asal bergambo gan kucing comel,kompem aku nampak horror!why?why?*




pasal baby lagi..mak aku belikan set botol susu utk anak kucing.comel melampau botol dia sampai aku rasa nk sedut sama.eh-eh!



sume rebut2 mau susu.ni org gaji mak aku..keje dia bagi anak2 kucing ni susu pasal si ibu kucing tak bawak sekali.eh chop!ni adik aku rupanya...aku ingat bibik!i'm coryyy...hahah.




aku plak try jadik bibik..tp sbb cantik sgt,cam tak gaya sangat la kan... *bluekkk!!!*




biasala..paksa2 sume kucing bergambo gan aku.bajet kucing tu rela la kan.padahal diorg nyampah.cuba ko tgk kucing putih tu,pandang mtk gadoh.haha.




melasak btol panjat sana sini.tp sbb comel,cam tak sampai ati nk marah.kalo buruk,dah lama aku sepak ke dinding.uhuk.dasar pilih kasih jelas kelihatan.
.
diorg ni baru berusia 1 bulan 5 hari.mak aku siap hapal camtu sekali umor diorg.umor anak mak yg sorg ni bape tahun bape ari plak mak eh??huh,kompem ingat tahun jek..berkecil ati T_T


ni namanya Michelle.




michelle dah dodo.tak paham nape dalam gambo tak nampak gebu sgt..kalo tgk live,leh pengsan 3 kali dek kegebuan dia.



pastu golek2 buat aksi comel..aku lak yg histeria tengok.bodo btol.hah kamu,buat muke hodoh skang!!GAGAL.







ni favvy aku..namanya Nina.hehe.comel kan.aku dah pomot kat biebo..tp mak aku kata,kasik dia besar sikit baru leh kasik..mak kedekot ye mak?hehe.




muke cam singa..slurpp!!rasa nk geget.



tp aku cam malas nk sayang sangat la..sbb ahad ni dia dah nk balik.kang aku plak tersedih2 rindu..selalu camtu ko tau tak.terkenang2 nanti.
.
.
tp ni rasa tak sesaba nk balik...
nk main2 gan Nina..hahah.
kononnya tanak sayang sgt!puii!
.
*entry taip laju2 dan tanpa berpikir waras.den busy deh!*