Thursday, April 9, 2009

UgUTaN tAK kaSIk CuTI.

baru berlaku sebentar td..masih HOT!!

disebabkan bos aku tu nk cuti start esok,
dia pon berdialog la dgn aku.. <--dah alih bahasa.td dia cakap korea gan aku

Bos : Acik, itu big boss cakap dengan i, sepanjang i cuti ni nanti dia tak kasi u amik MC ataupon leave.kira back up i la..

Aku : Abis tu,kalo dh nk sakit ,kena paksa dtg keje jugak ke?kalo i pengsan sini,dia nk angkat??<--suara dh nk marah.

tak bole ku bayangkan big bos si pompuan tua tu terkial2 angkat aku dgn skirt pendek melampau dia tuh.kamon la..ni awal bulan lagi.org account cuma diharamkan bercuti time ujung bulan ye tak.

Bos : tu la..i balik sini 17th, then u baru boleh sakit..hahaha.

ni nak kena bagi lempang ke hape??

aku hangin.jgn melintas depan aku..

EH JAP..KO INGAT AKU PEDULI?aku nk MC,aku MC je.