Tuesday, April 28, 2009

cITer mALas : mALaM Di TaIPaN ediSI BonUS

Malam minggu sukaria.

pasal aku lepak kat taipan ni,dah citer kan.
so aku tepek2 jela gambo dr henpon aku.
takyah citer panjang lebar la..
sbb ko pon dah tau agenda aku kat sana.

kalo lupe,pepandai scroll bawah..
nk aku ajar jugak ker??sekeh kang!
huhu.ok ampun.tu gurauan mtk lempang namanya.


utk tatapan suejoshua..Taipan dalam kenangan..haa.ada terimbas tak sue?maka,mari balik malaysia cepat!cey..cey.cey.gitu ajak org balik.




Lokasi perlepakkan.



Adik kecik yg kuat ngepow aku.takpela.mungkin beliau ingat kakaknya kaya..sobs. T_T sungguhpon adik aku sorg lg tu keje sini,ko pikir dpt mkn free??nan ado...ada la less secoet.chist!




lepak2 sampai ngantok sambil posing cam atas sofa kat umah sendiri.



tetiba bersemangat main game kat lappy boipren adik aku.ada game perang2..fuh enak skalik dong bunuh2 org tgh gantok gini.



dia curi lappy saya main frenster,dgr lagu kat youtube dan main SIMS.oh,adik aku ada create watak suami sims dia..sungguh huduh.termuntah saya melihatnya.nanti aku tayang ek.malas nk upload skang.haha.jujurnya akuuu..



masih kusyuk dalam ketermengantokkan. *menguap cam anak badak yg comel..huarghh*




ni budak mana jakun sgt nih??



ni lagi sorang..eeeee.



tak abis2 lagi??saya sudah mahu muntah berdarah..plis.



2am plus..dah kosong.



balik singgah makan kat SS15..nama mamak ni Darulsalam ke hape tah.
.
.
sudahnya sampai umah jam 4.30am.
biasala mak,malam minggu katakan..
mana musim balik awal..
.
PANG!!