Thursday, April 30, 2009

jIka kaMu seOrang PekeRja : Baca Ini

happy labor day semua..
eh bukan semua,utk yg bergelar pekerja saje.
yg masih belajar,jgn gedik2 nk cuti.tak aci kerana saya dengki.
.
nk bg ucapan sikit ala2 PM..
pastikan lepas ni korg jadik pekerja yg super rajin.
jangan asik mengulor,mengumpat,berinternet saje okeyyy..
pesanan utk korang.bukan aku.
.
sbb arini aku sangat rajin
ari ni jela...ari lainnnnn...hampeh!
biasala..saya x suke memuji diri sendiri..
katanya tak suke.cheh. T_T
.
anyway,selamat bercuti..
kalo buang tebiat,weekend adala aku ngapdet.
.
ati2 di jalan raya..jgn sampai terlanggar kambing.
.

JadiK biBIk yg AnGGuN kdG2 besT apA.

oklah.lupekan seketika pasal atiku yg berbelah bagi tu.

smlm aku balik umah,tetiba roh maid merasuk.
berbuih2 kejap mulut aku dek rasukan dia.ok tipu.

aku tgk umah aku cam tak terurus dan menensenkan.
cey..mcm la slama ni indah menawan cam deco di Ikea.puii.

maka,dgn melupakan hajat nk mandi terlebih dulu,
aku pon start la mengemas hall.
aritu kan anak2 kucing duk umah aku..
abih diorg sepah2kan tau.. *cubaan menyalahkan objek lain.*

sapu2,lap2,mop2,lipat kain baju..
kemas almari cantik2..kemas bilik lawa2..
giler terasa cam dah lama x kemas umah..

mmg semangat abis la malam td..segala celah aku gosok.


taraaa!!wajah baru hall aku.cheh.takde beza pon.cuma aku angkut carpet dalam bilik aku campak kat hall ni.giler macharudin tetiba pinky di situ.lantak la kan..aku rasa ia unik.hahaha!
.
.
dah setel,baru gi mandi manda..pastu melangut depan tv layan House of Wax.bodo giler tgk citer camtu di kala duduk sorg2.terkujat2 aku.
.
tp Chad Michael Murray tataaaappp ku tenung tanpa kelip mata.baiklah,takleh gatal lebih2 nanti CR merajok.ngeeeee~!! <--kena sambar petir.

biLa aKu disURuh MemiLih..

what if..

ko terpaksa memilih satu antara dua..

kalo pilih yg ni,ati sana tersentap..
pilih yg sana,ati sini terluka..
aku serba salah sangat..tatau mana nk mula.

nanti aku citer,skang aku bizi plak dah..uhuk2.

Wednesday, April 29, 2009

sELuaR KesAYaNGaN yG meNDeRhaKa

peristiwa memalukan berlaku pada aku ari ini.
damn u seluar kesayangan!

ari ni aku gi keje dgn memakai seluar kegemaran aku.
seluar yg cuma sesuai digayakan dgn baju labuh tutup vontot..
keranaaaaa??ianya ketat dan kurang sopan kot..
oh..alim plak di situ.

kenapa aku suke seluar ni??BKN SBB KETAT YER.
tp sbb ianya stretchable dan selesa utk dibawa melompat.
selain itu, kaki saya kelihatan panjang cam model catwalk.


masih gambar google.ini pon bkn aku walopon kelihatan warna kulit seakan2. T_T. oh,nk cakap yg aku perasan kaki aku camni bila menyarung seluar kesayangan.sangat poyo anganan ini pompuan.

ok taklah.sebenarnya suke kaki panjang sbb senang nk sepak org.sape mau??haaa..bertaburan manusia melarikan diri.. :P


sambung citer semula.aku sng terpesong topik kan.ishk.

masa nk kuar lunch, aku ke toilet. <-- dun ask why.jgn sebok.
tetiba noticed something...OH NOO!!
zip seluar telah rosak..takleh guna langsung..

seluar kesayangan.. T_T sobs

pastu cuak2 camne nk kaber kan..sgt memalukan.
tp sbb kat opis takde bukak butik ke apa,
kena carik solution lain.

think.think.think.
TING!! AHAH!!


amacam??kretip tak??


jgn tanya bagaimana ia berfungsi,pepandai ko pikir.
motip entry kali ni, sila menjadik kretip mcm aku.
.
puii..kretippppp laaaaa sangatttttttt...
.
.

AkHiRnYa SaYa DaN bIeBO meNIkaH..

:: gambar google.bukan aku yer...jgn beliak2 mata tgk.::


dah lama aku x citer pasal mimpi kan..
tp mimpi ni cam best,teruja aku nk citer.haha.
ada unsur gatal di situ.
.
aku tak ingat bila..rasanya subuh ahad kot..
ke dah tengahari??ntah aku tak tgk jam ketika sdg tido.
tp mimpi tu sgt real rasanya...
sampaikan bila terjaga,aku bebel2 kecewa.
aduuu..gilo.
.
aku mimpi...aku kawen!!!
oh patut la teruja semacam...ngeeee~! <--kena karan kerana keterujaan terlampau.

dalam mimpi aku,aku bawak mak abah aku jejalan KL.
kira cam keadaan skang la..diorg dtg sni.
pastu aku anta la mak abah aku ke kampung.
sampai2 kampung,baru aku teringat sesuatu.
"eh,ari esok bukan ari aku kawen ker??"
.
gila tak gila la kan..sampai ari dkt kawen baru teringat.
pastu aku siap belek kalendar.
oh damn!!esok aku kawen!mampos.mampos.
.
pastu menggelupur gan mak aku sume.
dok lari sana sini carik caterer la,mak andam la,pelamin la.
oh..sungguh rasa loser skali.cam nk kiamat rasanya.
kekunun nk kensel,tp family biebo dah ondeway.
what???dah ondeway???

yg lawaknya,masa rombongan biebo sampai,
org tgh sibuk2 pasang pelamin..wuwuwu.keji sabotaj.
pelamin tak siap langsung,dah la guna kain langsir.
sumpah dalam mimpi aku dia guna kain langsir mak aku.

cilaka kan.tau la tak cukop masa.
tp mengapa kain langsir bahlol??
dah la langsir corak kotak2.pejadah!!
cey..emo cam betol2 berada di tapak kejadian.

pastu masa jumpe mama biebo,aku tak bersiap hape.
pakai baju pengantin yg kelihatan sgt buruk,
pastu mekap tak sudah..waaaaaaa..kejis.
siap dalam mimpi tu aku leh cakap dalam ati..
"sepatutnya ari kawen jd ari bersejarah,tapi..."
sambil mcm sedih2 la ati ini.

pastu pikir..mesti family biebo kutuk2 majlis aku.
sbb aku rasa majlis berkhatan lebih meriah..
tp sukses la aku kawen gan biebo..tp nape takde nikah??
sesuatu nih...huhu.

maybe tok kadi tak sudi dtg majlis ala koboi gini... T_T

celik2 mata macam emo...
aku citer kat mak aku..nk tau mak aku sound apa??
.
"lain kali prepare awal2..tak la kelam kabut.."
.
hoh.mak aku sungguh menghayati mimpi aku.
terima kasih la yer mak..!

LaGu LaMA kdG2 laGi sEdaP dR LaGU FaiZAL TaHiR

Flora Cinta
Benarkah ini ujian lagi
Berombak cuma rasa gundah dari sanubari
Tidak percaya pada sengketa
Bisa merubah perjalanan yg baru bermula
.
Biarkan... mendung berarak lesu
Rintik menjadi rindu padamu
.
Setelah hujan pun berhenti
Flora cintaku pun bersemi
Menjadi pepohon tegak merimbun
Bayang kasihmu oh !
.
Sempadan cinta pun terbuka
Flora cintaku pun berbunga
Menjadi haruman wangian cinta selama-lama
.
Andai ada jodoh kita
Tak akan ke mana-mana
Pastikan sempurna harapan bersama



tau lagu ni x??Min Malik nyanyi..
jiwang sekejapan..haha.

pagi2 tadi check inbox aku..
wah..ada email dr tuttttttt~!

cam biasa..bg lagu yg penuh inspirasi.haha.
dah lama kot dia x kasik lagu..
last,lagu 'bukak bukak pintu' tu.. <-- lagu dlm drama Marah2 Syg.

eh chop!sape 'Tuuuuut' tu??scandal kah?
sila lempang pipi sendiri sekuat ati kalo jawapan anda YA SCANDAL.

sbb yg kasik aku ni,biebo..hahaha.sori takde adiah utk kuiz ini sbb ia tidak dianjurkan oleh Power Root Ali Cafe yg dutanya Rosyam Nor itu.

*tak paham motip entry ini.anggap jela ia sekadar..err..sekadar..sekadar apa aku nk cakap ni.ok.anggap jela takde motip.hahaha*

LeLaki BeRHiDuNG CeMEtOT

kan aku janji nk tepek gambo laki adik aku kan.
bkn laki betol la..watak khayalan dlm game SIMS.
kalo laki betol melampau la..nampak sgt akak ko ni x laku!

hahahah..i laku yer..serius.
*sambil wat muke feeling diva gebussss bak kata mak hayam azwan ali*

selalunya kalo aku la create watak sims aku,
mesti nk buat muke aku abis lawo dan seksi.
yg fentingggg..kulit putih gebu dan kurus.hoho.
pastu baju abis singkat dan dedah2 sikit..
kata wanita moden kan.. :P

pastu muke somi aku,kena la kacak dan stylo mylo.
paling koman ala2 muke Christiano ROnaldo la.
tak agak2 berangan kan..tp suke je.
kalo tak kacak,cam tak berminat nk suruh sim aku MAKE A BABY.
wawawa.gatal melampau.

adik aku ni sengal..masa dia design2 muke laki dia,
*designnn okk..giler hebat!haha*
dia tunjuk kat aku sambil gelok2 cam syaiton.

aku toleh la tgk...terus fengsannn gelok2.
bapak huduh lagi horror!
yerla,bg aku yg slalu berangan buat laki kacak ni,
mmg huduh la sim dia tu.

nak tgk??takpe.takpe.tanak tgk pon aku paksa jgk ko tengok.tiada optional kerana aku adalah tuan tanah.ko di bawah jajahan aku ada paham?? *sila lempang saya yg berlagak sgt nih!!*




ini lah rupanya...pahal idong cemetot tetiba.bongok adik aku nih.hahaha.tp ko jgn la ingat dia guna laki ni masa main game tu..ni dia draft2 jek.saje menggedik buat huduh,yg bebetol agak kacak la dia buat.
.
.
oh,tahukah anda MU akan dtg malaysia July ni??
bkn team junior ye..tp pasukan utama.
.
adakah bermakna christiano Ronaldo akan dtg malaysia??
wahh..kena mandi lulur gan mandi susu ni.
pastu siap2 tunggu kat airport sambil libas2 rambut.
.
"Hi Chris,welcome back!!"
.
sambil hug2 manja sebelom sebijik sepakan penalti hinggap di kepala.
.
ok.Biebo Ronaldo dah ngamok.
Larik laju2..hahaha~!!

Tuesday, April 28, 2009

KaLO kaYA,dAH LaMa BeRKamPuNG di SiNi

Ari Ahad

masih lagi misi merayap sakan.
kali ni kitorg terjah IKEA plak.
nasib baik la sepelaung je dr umah aku..

citer secara ringkas sbb jiwa adalah malas..
sbb??adik aku baru sms ni tadi..
diorg dah gerak balik kuantan..

oh..i'm gonna mish u all..balik kang mesti sunyi. T_T
Mish Nina jugakkk.. *jap.jap.nk lap air idung.*

baik.sambung citer.


Ini Ikea.Nampak tak ciri2 kemalasan menaip tu?buat2 tak nampak jela eh.huuuu~!




masok2 dalam teros meronda dgn penuh keterujaan.sbb melampau2 lawo barang2 sini.nk beli sume cam tak mampu la kan..tetiba nampak lelaki tua kaya. "hello dato'.." sambil kenyit2 mata.PANG!!skali lagik. PANG!!!


paling teruja melihat lampu2 cantik ini...lawo kan.nanti aku nk beli...lalala~!




pastu lapo,teros lari laju2 ke food court.tp bile wikend mmg ramai la plak manusianya.




makanan yg diorder oleh kami..




tak sah kalo tak pekena meatball...amik 20bijik teros.tamak.tamak.pastu order chicken wing yg sedapppp.kalah kepsi apatah lagi sayap di Kota Kinabalu.huhu.




pastu sambung2 la meronda sambil mencapai 2-3 barang yg termampu.giler kejung2 kaki merounda dalam ni.


pastu pulang la ke sarang..gitu je ayat penutup kerana penaip sgt pemalas.hahaha~!

*baru perasan,gambo2 pelakon tidak di snap.chist btol!*



Dedikasi 3 - Epi BUffday AyiE!!


Di kesempatan ini,
Aku nk ucapkan Happy Belated Besday to AYIE!!

Sorilah,internet umah aku slow gile..
Tak sempat nk dedicate on time.
Tp harap ko mengerti…ceywah..

Lizawatie bt Awang,
Semoga ko dipanjangkan umor..dimurahkan rezeki,
Ditambahkan anak dan berbahagia di samping abg Amir.

Semoga persahabatan kita kekal abadi…
Mcm mana zaman skolah,biar lah camtu sampai zaman tua.
kalo nk bermenantu,sila ejas anak aku nanti..hahaha!

*mcm tak percaya jari ini yg menaip perkataan2 jiwang di atas..bole jadik novelis nih*

hepi besday Ayie!!we love u!!

cITer mALas : mALaM Di TaIPaN ediSI BonUS

Malam minggu sukaria.

pasal aku lepak kat taipan ni,dah citer kan.
so aku tepek2 jela gambo dr henpon aku.
takyah citer panjang lebar la..
sbb ko pon dah tau agenda aku kat sana.

kalo lupe,pepandai scroll bawah..
nk aku ajar jugak ker??sekeh kang!
huhu.ok ampun.tu gurauan mtk lempang namanya.


utk tatapan suejoshua..Taipan dalam kenangan..haa.ada terimbas tak sue?maka,mari balik malaysia cepat!cey..cey.cey.gitu ajak org balik.




Lokasi perlepakkan.



Adik kecik yg kuat ngepow aku.takpela.mungkin beliau ingat kakaknya kaya..sobs. T_T sungguhpon adik aku sorg lg tu keje sini,ko pikir dpt mkn free??nan ado...ada la less secoet.chist!




lepak2 sampai ngantok sambil posing cam atas sofa kat umah sendiri.



tetiba bersemangat main game kat lappy boipren adik aku.ada game perang2..fuh enak skalik dong bunuh2 org tgh gantok gini.



dia curi lappy saya main frenster,dgr lagu kat youtube dan main SIMS.oh,adik aku ada create watak suami sims dia..sungguh huduh.termuntah saya melihatnya.nanti aku tayang ek.malas nk upload skang.haha.jujurnya akuuu..



masih kusyuk dalam ketermengantokkan. *menguap cam anak badak yg comel..huarghh*




ni budak mana jakun sgt nih??



ni lagi sorang..eeeee.



tak abis2 lagi??saya sudah mahu muntah berdarah..plis.



2am plus..dah kosong.



balik singgah makan kat SS15..nama mamak ni Darulsalam ke hape tah.
.
.
sudahnya sampai umah jam 4.30am.
biasala mak,malam minggu katakan..
mana musim balik awal..
.
PANG!!

siARaN TeRTuNdA-BkN KeNDuRi KaWEn AkU

giler kebiziannnn~! T_T

sila paham kalo ayat2 dan perkataan cam malas taip.
sebabbbb..keje banyak.
dan sebabbbbbb..citer dah basi!hehe.

sungguh tidak pemblogger tegar aku skang.
ceyy..kekunun dulu tegar matik la kan.puii~!

Sabtu
arini aku gi kenduri umah makcik aku kat cheras.
makcik yg tak bape rapat sgt pasal jumpe seabad skali.
btol..tak tipu.

sbb makcik aku ni cam majok2 ati la gan nenek aku.
tidak pulak saya bertanya kenapa dia membawa diri..
takot mak aku cubit peha sbb sebok2 amik tau hal org tua.
almaklumla..aku kan MUDA!


masa anak dia tunang dulu,kitorg dtg gak ler.
walopon org tunang siang,kitorg dtg malam..haha.
biasala,abah aku suke ujung2 majlis datangnya..
sbb dia kata leh kitorg tolong cuci pinggan..
what???!! baikk punyer alasan.hahah.



kekunun konpiden yg co-pilot (yakni aku) bole tunjuk jalan yg betol tanpa sesat,kami gerak kol 12.30 gitu..betol.aku konpiden aku ingat umah dia sbb cam baru pegi je aitu kan.
*oh x paham nape nk amik gambo muncung2 camtu.adakah kerana aku nk masok peraduan bibir menawan yg hadiahnya jadik cover Remaja bersama Lisa Surihani itu.No!sbb aku rasa muke aku kurus wat camtu.haha.gile desperate*




adik aku yg tetiba menyamar jadik ustazah.terkejut2 aku tgk dia berlitup begitu..ni mesti kes pakat nk nampakkan aku paling jahat..cheh!!
.
.
muke gembira2 sblm sesat!!yes peoples..kami sesat!!! *oh,mulut masih memuncung.rasa nk lempang2 mulot sendiri.*

.
tak paham aku,gi cheras pon bole sesat.almaklumla,aku pening tgk2 nama taman dia.padahal nk pegi bandar tun razak jek..sesat dkt sejam lebih.roundabout tu la yg bodo.damn u bulatan!ceyy.salahkan benda lain.
.
sudahnya try and error jela masok memana simpang..dan tetiba SUKSES!! *sambil nanges2 penuh kesyukuran..lapa oh.. *

muke gumbira sbb berjaya menamatkan perlumbaan Explorace anjuran diri sendiri.



masa sampai,jam dah dekat kol 2.30 gitu.tp bila kitorg masok bawah khemah,terus sakan diorg berkompang.wahhh..aku sevogue pengantinkah??bluek!



mak aku sampai,teros diorg panggil2 suruh menepung tawar.sehat kan pengantin dia.ops!!pengantin pompuan tu la kazen aku.kecik2 rapat la kot..dah lupe pula zaman kanak2 aku.



pastu patah balik bawah khemah carik nasik.sungguh dah lapo sbb dr umah aku x makan apa..saje nk pulun sini byk2.slamat tinggal perot kempis....!



hambikkkkk...tak cukup!dua kali saya tambah nasik tomata lazat melampau ini.sila jeles wahai manusia2 yg tgh diet.




mama mia..Mak Datin.uhuk.




sumpah tak berniat nk posing ayu camnih.ohh...adakah saya semulajadi ayu??katakan!katakannnn!!!cukup acik.



dan adik aku yg sengal amik gambo camni dgn pengantin.ko kutuk pengantin eh dik??sungguh tak bersopan!
.
.
dah makan2..lepak2..sembang2..tapau2,
teros balik tanpa sesat lagik..
pelik,time balik aku ingat plak jalan dgn jayanya!
.
ok la...sambung lagi citer pending selepas ini!

Saturday, April 25, 2009

SaYa ke UdaRa LaGi.


holla peoples..
aku bersiaran langsung dr starbucks Taipan.
mcm kagum x aku ngapdet weekend?haha.

ekceli arini adik aku keje closing sampai 2am.
dia ajak la aku teman pasal mlm ni dia nk balik umah aku.
cam takot2 la nk drive sesorg kan.

nk ngapdet,aku x bawak card reader.bongoks.
ni pon amik2 gambo pakai camera lappy aku.

jadi la kan..ilang rindu ko nk menatap wajahku.puii~!

ingat nk lari gi lepak gan bebudak kat qaseh,
tp cam rasa ada kemungkinan leh sesat je..
so tak jadik la kan..

nk gi shah alam aku tau jalan,
tp nk dtg balik taipan ni,cam tak konpiden jek.huhu.


maka berjoli2 di sini sajork..mana pakwe ensem?mana?takdeeeeeeee ponn...chist!!


sila berlakon cam umah sendiri..hahaha.sampai 2am weh..keras vontot aku!rugi x bawak bantal.


oklah..later aku ngapdet.idea cam takdak mari sbb dok hidu bau kopi jek ni.lapo lak tetiba.eceh ceh ceh.



Friday, April 24, 2009

aBG LOnG DeN maSoK SotKaBAR.wuwu

keratan akhbar Sinar <-- sumpah aku x penah beli suratkhabar berunsur2 politik camnih.pekejadahnya!baik beli majalah HOT!haha.


mak aku la bwk paper ni soh aku baca..
yerla,anak dia kuar paper kan..
cam terkujat2 bangga la.

ekceli abg long aku ni jadik Ketua Penerangan AMK Pahang.
Apa AMK tu?aku pon tatau..
tp dah baca2 baru la paham...
Angkatan Muda KEADILAN!

hambikkk ko!wakil rakyat dah abang aku.haha.
to be la kan..

AMK ni cam Pemuda Umno la kekdahnya..
cuma side Parti Pembangkang...yeke?
aku hentam je ni kot ikot pahaman aku.haha.

ok lah abg aku jadik gitu gamaknya.
mmg hobi dia suke bercakap2 dan memimpin ni.
tp cam lawak2 je baca artikel tu..ayat formal abis.

sbb apa yg aku kenal abg aku ni,
dia pelawak yg kdg2 mereng jadik garang.haha.
yerla.gilo apa nk cakap politik lawak2 kan.
kene sekeh gan Anwar baru tau..ops!tumpang lalu..


so biebo,sila ready utk diinterview oleh ahli politik nanti!
*motip utama aku taip entry ni..miahaha~!*

HaTi AdA BuNga2 waLoPON adA RaSa Nk MaKi OrG.

phew..baru ada chance nk ngapdet.
aku busy la arini...banyak keje..
yerla,ko pikir aku gi keje ni lepak2 kah??

mmg slalu je aku citer..aku x bz la apa la..
tp bkn full day tu free...ada la buat kejenya.
kang ada lak pitnah2 aku mkn gaji buta kan.
mulot org..biasala...

tgk la keje tempat aku ni camne..
ingat mengangkang depan pc layan tenet je agaknya.

tidak ye..tidak.time ada keje,buat keje dulu.
then free2 sikit baru nk online ke apa kan..
better than ko purak2 busy..

oklah..teremo plak...abaikan.

oh.malam tadi mak abah aku sampai..
hip hip hooray! *sambil buat lompatan bintang teragung.*

tp x sempat nk amik gambo mak aku..
pasal dia sampai tu dah rimas2 panas..
teros bukak2 baju sume..hahaha.

kang kalo aku amik gambo kang,
ada kene tampo laju2 plak..

dan aku pon tgh busy menerkam sana sini.
aku terkam apa ko agak2??



terkam ini laaa..wahhhh.gembiranya atiku!!mak aku bawak 4 ekor baby kucing. *cam biasa,abaikan muke tak siap aku tu.asal bergambo gan kucing comel,kompem aku nampak horror!why?why?*




pasal baby lagi..mak aku belikan set botol susu utk anak kucing.comel melampau botol dia sampai aku rasa nk sedut sama.eh-eh!



sume rebut2 mau susu.ni org gaji mak aku..keje dia bagi anak2 kucing ni susu pasal si ibu kucing tak bawak sekali.eh chop!ni adik aku rupanya...aku ingat bibik!i'm coryyy...hahah.




aku plak try jadik bibik..tp sbb cantik sgt,cam tak gaya sangat la kan... *bluekkk!!!*




biasala..paksa2 sume kucing bergambo gan aku.bajet kucing tu rela la kan.padahal diorg nyampah.cuba ko tgk kucing putih tu,pandang mtk gadoh.haha.




melasak btol panjat sana sini.tp sbb comel,cam tak sampai ati nk marah.kalo buruk,dah lama aku sepak ke dinding.uhuk.dasar pilih kasih jelas kelihatan.
.
diorg ni baru berusia 1 bulan 5 hari.mak aku siap hapal camtu sekali umor diorg.umor anak mak yg sorg ni bape tahun bape ari plak mak eh??huh,kompem ingat tahun jek..berkecil ati T_T


ni namanya Michelle.




michelle dah dodo.tak paham nape dalam gambo tak nampak gebu sgt..kalo tgk live,leh pengsan 3 kali dek kegebuan dia.



pastu golek2 buat aksi comel..aku lak yg histeria tengok.bodo btol.hah kamu,buat muke hodoh skang!!GAGAL.







ni favvy aku..namanya Nina.hehe.comel kan.aku dah pomot kat biebo..tp mak aku kata,kasik dia besar sikit baru leh kasik..mak kedekot ye mak?hehe.




muke cam singa..slurpp!!rasa nk geget.



tp aku cam malas nk sayang sangat la..sbb ahad ni dia dah nk balik.kang aku plak tersedih2 rindu..selalu camtu ko tau tak.terkenang2 nanti.
.
.
tp ni rasa tak sesaba nk balik...
nk main2 gan Nina..hahah.
kononnya tanak sayang sgt!puii!
.
*entry taip laju2 dan tanpa berpikir waras.den busy deh!*